Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Profile photo of Jimi-san Jimi-san 4 år, 2 måneder siden.

Om oversættelses sektionen

 • Profile photo of Jimi-san
  • Indlæg: 6
  • Svar: 0
  • I alt: 6

  Jeg har oprettet denne nye kategori for at holde anmodninger om oversættelse i deres egen sektion, og så de ikke forringer de andre diskussioner i deres respektive sektioner.

  I dette forum kan du anmode om oversættelse assistance for enhvert Nihonto- eller relateret emne. Dette omfatter Mei og referencematerialer anmodninger.

  Bemærk, at vi har et par utroligt hjælpsomme og villige medlemmer rundt omkring, som uselvisk afsætter tid til at hjælpe andre med disse oversættelser. Oversættelser er ikke garanteret og er ikke altid muligt. Hvis du får hjælp, skal du takke dem der har hjulpet for deres tid og forstå at det ikke altid er muligt at få oversættelsen du anmodede om. Du må ikke drage fordel af dem og skrive side efter side af anmodninger og misbrug vil blive fjernet.

  NB – Angiv tydeligt, hvis oversættelsen skal bruges til nogen form for kommerciel brug. Hvis du har brug for hjælp til at sælge noget, så nævn lige at du skal bruge informationen til kommercielle formål. I disse tilfælde kan det være en fin (frivillig) gestus at gøre en lille donation til den person der hjælper dig, eller i det mindste kræve deres fulde tilladelse før du bruger informationen i salgsøjemed.

  Alle opfordres til i det mindste have prøvet på at identificere den Mei eller de kanji, de gerne vil have hjælp med. Evnen til at kunne få en hurtig oversættelse, bør ikke træde i stedet for yderligere forskning og uddannelse. Tjek på google, i bøger o.lign. for at se hvad du kan gøre selv for at oversætte. Der er ingen straf for ukorrekt arbejde … kun den tilfredsstillelse at vide du prøvet.

  Jimi-san - TANTO.DK

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.